ANUNCI SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA - AJUNTAMENT PLE

13/12/2016

ANUNCI SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA

AJUNTAMENT PLE

Convocada pel Sr. Alcalde Sessió EXTRAORDINÀRIA del PLE de l’Ajuntament per al dia 16-12-2016, ( DIVENDRES) a les 19,00 hores, s’anuncia en el Tauler d’Edictes de l’Ajuntament la celebració de la Sessió i l’ordre del dia que ha estat fixat. Això es publica per al seu coneixement general.

1.- APROVAR, SI S’ESCAU, ESBORRANY ACTA SESSIÓ PLENÀRIA, DE DATA 28-10-2016.

2.-APROVAR, SI S’ ESCAU, EXPEDIENT DE CONTRACTACIÓ I PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER LA LICITACIÓ, PER PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT DEL CONTRACTE, DEL SUBARRENDAMENT DE L’ ANTIGA ESTACIÓ DEL PINELL DE BRAI.

3.- DONAR COMPTE D’ ESCRIT TRAMÉS PER SAM DE DIPUTACIÓ INFORMANT DE LES NOVES CONSEQÜENCIES DELS RECONEIXEMENTS EXTRAJUDICIALS DE CRÈDIT.

4.- APROVAR, SI ESCAU, MODIFICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA Nº 6/2016, PER SUPLEMENTS DE CRÈDIT.

5.-APROVAR, SI S’ ESCAU, PRINCIPIS ÉTICS I REGLES DE CONDUCTA, ALS QUALS LES PERSONES BENEFICIARIES DE SUBVENCIONS O AJUTS  HAN D’ ADEQUAR LA SEVA ACTIVITAT I EFECTES D’ UN EVENTUAL INCOMPLIMENT D’ AQUESTS PRINCIPIS, DE CONFORMITAT AMB L’ OBLIGACIÓ QUE ES DERIVA DE LA RESOLUCIÓ DE CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER ADQUISICIÓ D’ ÀRIDS A RAÓ DE LA SUBVENCIÓ ATORGADA A L’ AJUNTAMENT.

6-APROVACIÓ, SI S’ ESCAU, ESMENA AL CONVENI APROVAT EN DARRERA SESSIÓ PLENÀRIA, DE DATA 28-10-2016, PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI SIAD ENTRE EL CONSELL COMARCAL TERRA ALTA I AJUNTAMENT PINELL DE BRAI.

7.-APROVAR, SI S’ESCAU,DEMANAR A LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA  FORMALITZAR CONVENI  PER LA REALIZACIÓ D’ ACTUACIONS DE PREVENCIÓ D’ INCENDIS DINS EL TERME MUNICIPAL DINS EL CONVENI OBRA SOCIAL LA CAIXA EN ELS ANYS 2016/2017/2018.

8.- APROVAR, SI S’ESCAU, ADHESIÓ  AL CONTRACTE DERIVAT 2015.05 D1 DE L’ ACORD MARC DE SUBMINISTRAMENT D’ ENERGIA ELÈCTRICA AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA ADJUDICAT PEL CONSORCI CATALÀ PEL DESENVOLUPAMENT  LOCAL A L’ EMPRESA  ENDESA ENERGIA SAU ( EXP. 2015.05).

9.- DONAR COMPTE D’ ESCRIT TRAMÉS PEL CONSELL COMARCAL EN QUE ES PROCEDEIX A DONAR RESPOSTA A LA MOCIÓ APROVADA EN AQUEST PLE REFERENT AL TRANSPORT ESCOLAR.

Pinell de Brai, 13 de desembre de 2016

EL SECRETARI

Joan Escoda Piñol